HTML

A kajarendelős blog.

Rengetegen rendelünk kaját a munkahelyünkre vagy otthonra, és szinte sehol nem találunk kritikát a rendelős helyekről. Ugyanígy sokan veszünk különböző készételeket, mert lusták vagy fáradtak vagyunk főzni, de ezekről sem találunk beszámolókat. Ezt a hiányt próbálja megszüntetni ez a blog, remélhetőleg a Ti segítségetekkel (is). Ha rendeltél/vettél valami finomat, vagy éppen pocsék volt, ha jó fej a futár, vagy épp pofátlan és lassú, írd meg, és küldd el nekünk emailben! Természetesen étteremkritikákat is várunk, de bármilyen étellel, étkezéssel kapcsolatos írást örömmel fogadunk.

Friss topikok

  • KisKirály: Ez gagyi, duplasajtos az ehető csak. És nem porból van csak puffasztott burgonyából amit még mélyh... (2010.02.14. 08:14) Mc Royal Prémium
  • Subba Daddy: @Nemigen: nincs konyhám baszod (2009.10.29. 21:16) Globus Lencsefőzelék kolbásszal
  • ghddfjf: pontosan igy szoktam járni én is :D a barna egész gusztusos, csak közben már tök szar :) (2009.10.27. 00:59) Exkluziv Sága pulyka Bécsi

Linkblog

Archívum

2009.10.25. 22:25 ghddfjf

Ófalu étterem: Borjúpaprikás juhtúrós knédlivel

Címkék: borjúpaprikás juhtúrós knédlivel

Tény, hogy Hidegkút nem a világ közepe, de itt is juthatunk minőségi táphoz akkor is, ha lusták vagyunk kimozdulni, és nem kell feltétlenül a bűnös városból iderángatni a szerencsétlen futit. Az Ófalu nem olyan régen kezdte a házhozszállítást, de jól mehet nekik (vagy gyakran cserélődik a személyzet), mert én már legalább a 4. futárjukkal találkoztam. Mondjuk ettől függetlenül egy honlap nem lenne rossz ötlet szerintem, mert ez azért nem az igazi. A rendelést felvevő hölgy ajánlotta a címben szereplő étket, amiben nem is csalódtam! A borjú puha, omlós, a szaft bőséges és elég ízgazdag, bár sót nem fog kérni, az 100%. A knédli isteni, leszámítva hogy néhol (pár falat mindössze) nyers maradt, talán ez a gombóc formájú kiszerelés miatt történt, viszont ahol kicsit odakapott, az maga a manna! A juhtúrót sem spórolták ki belőle szerencsére -a helyre amúgy sem jellemző a kispórolás- nem olcsó, de megkapod amiért fizettél. 1850 Ft-os árával nem egy low budget fogás, viszont ha késői ebédként eszed a felét, és a másik felét vacsorára, egy bő reggelivel el is viszi a napot.

Íz: 5

Kivitelezés: 4

Futár: 5

Rendelésfelvétel: 5

Kiszállitási idő: 25 perc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendelos.blog.hu/api/trackback/id/tr401474883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása