HTML

A kajarendelős blog.

Rengetegen rendelünk kaját a munkahelyünkre vagy otthonra, és szinte sehol nem találunk kritikát a rendelős helyekről. Ugyanígy sokan veszünk különböző készételeket, mert lusták vagy fáradtak vagyunk főzni, de ezekről sem találunk beszámolókat. Ezt a hiányt próbálja megszüntetni ez a blog, remélhetőleg a Ti segítségetekkel (is). Ha rendeltél/vettél valami finomat, vagy éppen pocsék volt, ha jó fej a futár, vagy épp pofátlan és lassú, írd meg, és küldd el nekünk emailben! Természetesen étteremkritikákat is várunk, de bármilyen étellel, étkezéssel kapcsolatos írást örömmel fogadunk.

Friss topikok

  • KisKirály: Ez gagyi, duplasajtos az ehető csak. És nem porból van csak puffasztott burgonyából amit még mélyh... (2010.02.14. 08:14) Mc Royal Prémium
  • Subba Daddy: @Nemigen: nincs konyhám baszod (2009.10.29. 21:16) Globus Lencsefőzelék kolbásszal
  • ghddfjf: pontosan igy szoktam járni én is :D a barna egész gusztusos, csak közben már tök szar :) (2009.10.27. 00:59) Exkluziv Sága pulyka Bécsi

Linkblog

Archívum

2009.10.26. 21:13 ghddfjf

Mc Royal Prémium

Címkék: mc royal prémium

Gondolom mindenki evett már Mc Royal szendvicset esőerdőgyilkoséknál, nemrég új ízként dobták be ennek két buherált változatát: a most kipróbált Prémiumot, és a Pikánsat. Hogy mitől prémium? Raknak bele majonézt, egy köralakú, vékony, füstölt sonkára emlékeztető lapot, majd a New York hot dogban elég finom sült/piritott hagymát. Mondanom sem kell, hogy a majonéz szétáztatja a hagymát, így annak íze nem igazán érvényesül (semennyire). Cserébe a majó legalább eléggé elnyomja a többi ízt. A menühöz kapott Nestea úgy 60-70%-ban megegyezik a bolti változattal, a sültkrumpli a szokásos. Apropó sültkrumpli, nagyon hálás lennék, ha végre valaki hiteles forrásokkal alátámasztva egyszer és mindenkorra lezárná a Gastro Káosz és köztem évek óta tartó parázs vitát: porból készül a mekikrumpli, vagy hagyományos módon, gerezdekre vágott krumpliból.

Íz: Meki

Kivitelezés: Meki

Adag mérete: Meki

Kiszolgálás: Meki

Ár/érték arány: Meki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendelos.blog.hu/api/trackback/id/tr291477362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lOc (a pasztafáriánus) 2009.11.16. 19:49:44

Mi? Hogy lenne már porból? Ne idegesítsé'!

yuppiebasher · http://vankerdes.blog.hu 2010.01.26. 17:19:22

Elég gusztustalanul néz ki. Hát igen, a jó öreg McDo...

KisKirály · http://ujramegujra.blog.hu 2010.02.14. 08:14:14

Ez gagyi, duplasajtos az ehető csak. És nem porból van csak puffasztott burgonyából amit még mélyhűtenek is - ezért tűnik néha úgy hogy homokot eszel.
süti beállítások módosítása